Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ха, бахти изчадието е тая...
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_63 Покажи съобщение
      ами на пазара ми е зор да свалям главата да погледна вътре
      И тогава какво правим? Гледаме казанчето на антифриза и ако е чисто и бистро значи автомобила е читав, ако има утайка - не става...теб като цяло съм те забелязал, че като оглеждаш кола си много претенциозен и гледаш и най-малките неща които на друг (на мен примерно) няма да ми пречат толкова и ще съм склонен да ги преглътна. Което според мен е хубаво качество само когато купуваш автомобил над 20000лв, а за "коли" за по 2-3 хиляди ти намираш такива кусури каквито нямат само тия които сега излизат от завода. Все пак замисли се какви пари даваш и какво получаваш...нормално е да си има кусури които да си чоплиш и оправяш - неизбежно е.
      Все пак ще се радвам ако ми се наложи някога да купя автомобил от теб - ще съм сигурен, че 1000% е перфектен отвсякъде
      Last edited by tonov; d.m.y г., 22:30.
      Alfa 159 2,4 JTDm Q4
      ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
      ex Alfa 156 1,9 JTD
      ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
        И тогава какво правим? Гледаме казанчето на антифриза и ако е чисто и бистро значи автомобила е читав, ако има утайка - не става...теб като цяло съм те забелязал, че като оглеждаш кола си много претенциозен и гледаш и най-малките неща които на друг (на мен примерно) няма да ми пречат толкова и ще съм склонен да ги преглътна. Което според мен е хубаво качество само когато купуваш автомобил над 20000лв, а за "коли" за по 2-3 хиляди ти намираш такива кусури каквито нямат само тия които сега излизат от завода. Все пак замисли се какви пари даваш и какво получаваш...нормално е да си има кусури които да си чоплиш и оправяш - неизбежно е.
        Все пак ще се радвам ако ми се наложи някога да купя автомобил от теб - ще съм сигурен, че 1000% е перфектен отвсякъде

Така е , баща ми е същия искаше да ми вземе кола която да е едва ли чисто ново ( на по 120к км реално без забележки без износвания ввътре и т.н) за 6-7к но няма как да стана това все пак са използвани коли на по 10 години и отгоре ...
        Last edited by tonov; d.m.y г., 22:31.
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от gboiaj Покажи съобщение
          http://olx.bg/zamenyam-s-doplaschane-i51032481 някой нещо за тая знае ли ?
          Тва е совалка от следващият епизод на Star Wars бре.....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
            Така е , баща ми е същия искаше да ми вземе кола която да е едва ли чисто ново ( на по 120к км реално без забележки без износвания ввътре и т.н) за 6-7к но няма как да стана това все пак са използвани коли на по 10 години и отгоре ...
            Да, да, колегата Иво 63 и аз съм го забелязал. Особено ще го запомня с претапицираните волани, което явно е критерии №1 за него. Колега:
            1. Претапицирал ли си си волан на колата с хубава кожа? Защото аз да. Старата ми кожа не беше износена на боклук, прокъсана и т.н., но въпреки това си претапицирах волана, защото с новата кожа си е друго, много по-приятно чувство, а това го пипаш най-много в една кола.
            Просто има хора, които си наливат пари в колата, не са цигани и искат с освежаването на волана поне малко да си създадат уюта и чувството и на чисто новата кола.
            2. Обясних ти преди време - ако имам кола на 500000 км с изтрит на боклук волан - взимам си един волан втора ръка с прилична оригинална кожа. И ти ще си мислиш, че колата ти е много запазена, защото е с оригиналната кожа на волана.

Извод - това не е показател!

Второ - както казаха хората. Няма угодия. Масово българите са дървени философи и лежат на такива безподобни глупости.

Хем искате хубава кола, хем за малко пари. И избора на кола е хх-месечен ритуал, все едно самолет ще купувате. Няма как да стане - като искате перфектна кола си взимате такава от магазина или Германия на до няколко години за хххххх лв повече от вносните боклуци тук. Като не искате да се ръсите ще караме боклуците хх-та употреба и ще се надяваме да не се строшат.
            Last edited by tonov; d.m.y г., 22:31.
            '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

• Първоначално публикувано от ducaticorse Покажи съобщение
              Да, да, колегата Иво 63 и аз съм го забелязал. Особено ще го запомня с претапицираните волани, което явно е критерии №1 за него. Колега:
              1. Претапицирал ли си си волан на колата с хубава кожа? Защото аз да. Старата ми кожа не беше износена на боклук, прокъсана и т.н., но въпреки това си претапицирах волана, защото с новата кожа си е друго, много по-приятно чувство, а това го пипаш най-много в една кола.
              Просто има хора, които си наливат пари в колата, не са цигани и искат с освежаването на волана поне малко да си създадат уюта и чувството и на чисто новата кола.
              2. Обясних ти преди време - ако имам кола на 500000 км с изтрит на боклук волан - взимам си един волан втора ръка с прилична оригинална кожа. И ти ще си мислиш, че колата ти е много запазена, защото е с оригиналната кожа на волана.

Извод - това не е показател!

Второ - както казаха хората. Няма угодия. Масово българите са дървени философи и лежат на такива безподобни глупости.

Хем искате хубава кола, хем за малко пари. И избора на кола е хх-месечен ритуал, все едно самолет ще купувате. Няма как да стане - като искате перфектна кола си взимате такава от магазина или Германия на до няколко години за хххххх лв повече от вносните боклуци тук. Като не искате да се ръсите ще караме боклуците хх-та употреба и ще се надяваме да не се строшат.

Разбира се .. перфектни коли има само в магазина ... важното е колата технически да е изправна , другото се пипва и става като ново за много по малко пари от да кежем мотор или скорости
              Last edited by tonov; d.m.y г., 22:33.

Comment

• Здравейте колеги! Някакви мнения за долната обява, ако можете да споделите впечатления и от автокъщата ще съм благодарен.

http://nikiforov2000.cars.bg/c1010361
                Alfa Romeo 145 1.9. TD - продадена

Alfa Romeo 146 1.9 TD

Comment

• Постна е.
                  Има само една кожа.
                  Няма ASR/VDC - това ми е достатъчно да я пропусна.
                  ex - 147 16v multijet

Comment

• А и волана ми се вижда доста нов, май е претапициран --- > не става
                    '06 Alfa Crosswagon Q4

Comment

• Той не е кожен май!
                      Mercedes S320 W220
                      Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 mJTD 16v 140cv+++

Comment

• Колеги, виждам че и мойта скорошна придобивка е попаднала във вашето полезрение. Иво–63, нека уточним коя е удряната (според теб), защото ме притесни малко

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
                          последното изречение е абсолютно вярно

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:37 ----------

Първоначално публикувано от OneFour7 Покажи съобщение
                          Колеги, виждам че и мойта скорошна придобивка е попаднала във вашето полезрение. Иво–63, нека уточним коя е удряната (според теб), защото ме притесни малко
                          споко не е твоята
                          Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                          Peugeout 2.2 HDI 133+++
                          Alfa 159 +++ next

Comment

• Първоначално публикувано от DrmCast Покажи съобщение
                            Здравейте колеги! Някакви мнения за долната обява, ако можете да споделите впечатления и от автокъщата ще съм благодарен.

http://nikiforov2000.cars.bg/c1010361

Изглежда ми запазена , но както казаха колеги е доста бедна на екстри , което мен лично ме отблъсква от дадена кола.

Comment

• мен пък добре ми изглежда, какво няма - парктроник за 30 кинта и 2 часа монтаж и круиз без който не е голяма беда, ако е читава , няма грешки , не пуши и е на 300 000 км - лапай я
                              Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                              Peugeout 2.2 HDI 133+++
                              Alfa 159 +++ next

Comment

• А това сладурче някой да го е гледал http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=8rnylv

Освен почистения аспух и боята по копчетата на мултиволана,сякаш не виждам нещо фрапиращо
                                Last edited by don_pepone; d.m.y г., 22:04.
                                EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                                EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                                NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Working...
                                X